Familiepsykologerne

Ydelser

Familiepsykologerne i Aarhus

Vi tilbyder samtaler til børn, unge og voksne – sammen eller hver for sig.

 Med samtalen som udgangspunkt, er det vores mål at skabe et rum der giver mennesker mulighed for at finde mening, håb og selvomsorg i forhold til de udfordringer de står i. Det kan f.eks. handle om udfordringer i forhold til familielivet, parforholdet, den sammenbragte familie og skilsmisse. Og det kan handle om den enkeltes udfordringer som f.eks. stress, depression, sorg, angst, lavt selvværd og meget andet. 

Vi møder den enkelte, parret og/eller familien med det fælles udgangspunkt, at vores udfordringer ikke kan forståes uafhængigt af vores samlede livssituation f.eks. i forhold til familie og arbejde.

Vi vil gerne give dig og/eller din familie en kvalitetsoplevelse fra start til slut. Vi sætter god tid af til samtaler (altid min. 60 minutter) og til forberedelse. Målet er, at du / I efter forløbet står et nyt og bedre sted, med gode værktøjer til at klare fremtidens udfordringer.

  • Vi træffes bedst for tidsbestilling alle hverdage fra 8.30-9 og fra 12-13 på tlf: 86 217 717. Er vi ikke ved telefonen kan du lægge en besked og så ringer vi tilbage. Du er også meget velkommen til at sende en mail på mail@familiepsykologerne.info, og så kontakter vi dig hurtigst muligt..