Familiepsykologerne

Far og mor efter skilsmissen

Far og mor efter skilsmissen

Mange undersøgelser viser, at noget af det vigtigste for børns håndtering af forældrenes skilsmisse er, at forældrene kan håndtere samarbejdet omkring børnene med hinanden. Så kan børnene slappe af, med en vished om, at de to mennesker der betyder mest for dem, får tingene til at fungere og livet til at gå videre. Det giver tryghed og ro.

Men i sagens natur kan det være rigtig svært at få det til at fungere i praksis; at skulle være forældre sammen, når man lever hver for sig. Det er en udfordring at samarbejde med én, man måske føler sig svigtet af, er vred på eller bare føler sig ’helt færdig med’. Det er en udfordring at finde ud af hvad man gør, hvis man ikke er enige om fx opdragelse, grænser og regler, og barnet må noget i det ene hjem men ikke i det andet.

Familiepsykologerne tilbyder et gruppeforløb til mødre og et til fædre, der ikke længere lever i parforhold med den anden forælder. Det overordnede tema er, hvordan man håndterer forældreskabet efter et samlivsbrud. Hvordan passer jeg bedst muligt på mig selv? Hvordan passer jeg bedst muligt på mine børn? Hvordan passer jeg bedst muligt på relationen til barnets far/mor?

Psykologen vil holde oplæg om forskellige emner inden for temaet, og der vil blive mulighed for at dele tanker, erfaringer og spørgsmål.


Pris for 4 x 2 1/2 time i gruppen: 3000 kr

Min. deltagerantal i hver gruppe er 4 personer

Max. deltagerantal i hver gruppe er 6 personer

Du kan tilmelde dig ved at sende en email til morten@familiepsykologerne.info eller til anne@familiepsykologerne.info