Familiepsykologerne

Priser

Priser hos Familiepsykologerne

Obs: Prisstigning på 50 kr/samtale pr. 1/4 2024

Hos mange psykologer varer en samtale 45-50 minutter. Samtaler hos Familiepsykologerne er altid på minimum 60 minutter. Vi synes det er vigtigt at sætte god tid af til samtaler, så der både er tid til at få startet roligt op og få lukket ordentligt ned efter samtalen.

Terapi

Individuelle samtaler:1.150,00 kr. / 60 min.
Parterapi:1.900,00 kr. / 90 min
Familiesamtale:2.350,00 kr. / 90 min.

Rådgivning

Rådgivning i forbindelse med skilsmisse:1900,00 kr. / 90 min.

Rabat

Studerende, arbejdsledige, førtidspensionister og pensionister får 150 kr. rabat/time.

Aftenkonsultation

Der er mulighed for aftenkonsultation mod en merbetaling på 250 kr / time. Dette gælder samtaler påbegyndt efter kl. 16.

Tilskud

Mange har igennem deres arbejdsplads tegnet en sundhedsforsikring, som giver mulighed for bl.a. at få tilskud til psykologhjælp til sig selv eller til sin familie.

Vær opmærksom på at det ikke er nødvendigt at orientere din arbejdsgiver om, hvad du bruger din sundhedforsikring til. Du kan kontakte forsikringsselskabet direkte. De har tavshedspligt.

Nogle har også mulighed for at få økonomisk tilskud fra fagforeningen, socialforvaltningen eller arbejdspladsen.

Afbud

Undgå unødvendige udgifter og meld afbud i god tid. Meldes der afbud senere end 24 timer før den aftalte tid, eller udebliver du fra samtalen uden at melde afbud, afregnes timen som en anvendt terapisession. Udenfor vores telefontid kan du melde afbud ved at indtale en besked på vores telefonsvarer eller ved at sende en email til mail@familiepsykologerne.info

Kontakt os

Familiepsykologerne
Frederiksgade 74D
8000, Århus C
Tlf: 86 217 717
Mail: mail@familiepsykologerne.info

Hvis vi ikke tager telefonen, er der mulighed for at lægge en besked på vores telefonsvarer, hvorefter du snarest vil blive ringet op.