Familiepsykologerne

Om

Familiepsykologerne vil tilbyde dig en kvalitetsoplevelse

Vores ønske er, at møde dig med en varm og professionel atmosfære lige fra din første kontakt og til den sidste samtale er gennemført.

Hos Familiepsykologerne vil du møde nærværende og imødekommende psykologer. Du vil ikke opleve, at din samtale er psykologens 5. eller 6. samtale samme dag, da vi i så fald skulle gå på kompromis med vores etik og ønske om at levere den bedst mulige kvalitet i vores arbejde.

Vores lokaler er indrettede med henblik på at give dig en positiv oplevelse i forbindelse med dit besøg hos os. I venteværelset er der afdæmpet musik samt te og kaffe til fri afbenyttelse. Har du bestilt tid til en samtale, er du velkommen til at komme i god tid, så du lige kan ”lande” før samtalen begynder.

I venteværelset er der desuden mulighed for, at du kan lade dig inspirere af bøgerne på vores litteraturhylder. Vi har efterhånden samlet en god mængde litteratur med hovedvægt på genrerne familieliv, parforhold, sammenbragte familier, skilsmisse, stress, depression og angst. Du er velkommen til at låne bøger med hjem, hvis der er nogen der i særlig grad har din interesse.

Vi bliver ofte kontaktet af studerende, der ønsker vores medvirken i forbindelse med forskelligt projektarbejde. Vi bakker gerne op omkring de unges interesse for vores arbejdsområde og prioriterer derfor at deltage i diverse interviews.

 Med samtalen som udgangspunkt, er det vores mål at skabe et rum der giver mennesker mulighed for at finde mening, håb og selvomsorg i forhold til de udfordringer de står i. Det kan f.eks. handle om udfordringer i forhold til familielivet, parforholdet, den sammenbragte familie og skilsmisse. Og det kan handle om den enkeltes udfordringer som f.eks. stress, depression, sorg, angst, lavt selvværd og meget andet. 

Vi møder den enkelte, parret og/eller familien med det fælles udgangspunkt, at vores udfordringer ikke kan forståes uafhængigt af vores samlede livssituation f.eks. i forhold til familie og arbejde.

Vi vil gerne give dig og/eller din familie en kvalitetsoplevelse fra start til slut. Vi sætter god tid af til samtaler (altid min. 60 minutter) og til forberedelse. Målet er, at du / I efter forløbet står et nyt og bedre sted, med gode værktøjer til at klare fremtidens udfordringer.

  • Vi træffes bedst for tidsbestilling alle hverdage fra 8.30-9 og fra 12-13 på tlf: 86 217 717. Er vi ikke ved telefonen kan du lægge en besked og så ringer vi tilbage. Du er også meget velkommen til at sende en mail på mail@familiepsykologerne.info, og så kontakter vi dig hurtigst muligt..