Ring og hr nrmere p tlf: 86 217 717

Om Familiepsykologerne

Familiepsykologerne vil tilbyde dig en kvalitetsoplevelse

Vores ønske er, at møde dig med en varm og professionel atmosfære lige fra din første kontakt og til den sidste samtale er gennemført.

Hos Familiepsykologerne vil du møde nærværende og imødekommende psykologer. Du vil ikke opleve, at din samtale er psykologens 5. eller 6. samtale samme dag, da vi i så fald skulle gå på kompromis med vores etik og ønske om at levere den bedst mulige kvalitet i vores arbejde.

Vores lokaler er indrettede med henblik på at give dig en positiv oplevelse i forbindelse med dit besøg hos os. I venteværelset er der afdæmpet musik samt te og kaffe til fri afbenyttelse. Har du bestilt tid til en samtale, er du velkommen til at komme i god tid, så du lige kan ”lande” før samtalen begynder.

I venteværelset er der desuden mulighed for, at du kan lade dig inspirere af bøgerne på vores litteraturhylder. Vi har efterhånden samlet en god mængde litteratur med hovedvægt på genrerne familieliv, parforhold, sammenbragte familier, skilsmisse, stress, depression og angst. Du er velkommen til at låne bøger med hjem, hvis der er nogen der i særlig grad har din interesse.

 

Vi bliver ofte kontaktet af studerende, der ønsker vores medvirken i forbindelse med forskelligt projektarbejde. Vi bakker gerne op omkring de unges interesse for vores arbejdsområde og prioriterer derfor at deltage i diverse interviews.