Familiepsykologerne

Familiepsykologerne arrangerer kursus i IFS

Intro-workshop til Internal Family Systems model

Den  23 – 24 juni 2022 i Aarhus C

Undervisere: Signe Steenberger og Peter Legård Nielsen

Familiepsykologerne i Aarhus arrangerer kursus i IFS med Signe Steenberger og Peter Legård Nielsen. 

Kurset er afholdt i København med stor succes.

”Jeg har været meget glad for IFS intro-workshop med Signe og Peter. Spændende oplæg blev krydret med meditationer, live-demo og øvelser, så der var næring til både krop og tanker. Det kan varmt anbefales som en rigtig god dør-åbner til IFS.” . Familiepsykolog.

”Jeg vil anbefale denne workshop til alle, der har lyst til at vide mere om IFS. Signe og Peter er autentiske, fagligt skarpe og varme undervisere, som skaber et spændende, lærrigt og trygt undervisningsrum. Man får et godt indblik i IFS teorien, viden om konkrete skridt i IFS arbejdet samt mulighed for at se, hvordan en IFS session forløber live. Utroligt, at det kan nås på kun 2 dage! Varmeste anbefalinger herfra!”. Autoriseret psykolog.

Internal Family Systems (IFS) er en integrativ, nonpatologiserende og evidensbaseret terapeutisk model, der er skabt af den amerikanske psykolog og familieterapeut Dr. Richard Schwartz. 

Indhold:

På denne intro-workshop bliver du introduceret til IFS modellen i sin helhed, og vi giver dig et kort rids af de vigtigste teorier bag (Systemisk-, tilknytnings- og traumeteori). Vi uddyber særligt følgende:

  • Beskyttende dele: ”managers” og ”firefigthers” 
  • Sårbare dele: ”eksiler”
  • Selvet
  • Terapeutens Selv og egne dele
  • Den terapeutiske relation
  • IFS som udviklingsvej 

Du vil få en klar forståelse af, hvad et komplet IFS-terapeutisk forløb består af fra start til slut, og du vil kunne bruge workshoppen som inspiration i relation til dig selv og dine klienter. Vi lægger vægt på, at workshoppen er en introduktion til IFS og ikke en decideret uddannelse i modellen, som vi tilbyder på et senere tidspunkt i samarbejde med IFS Instituttet i USA. Workshoppen kan således også bruges til at undersøge om selve IFS uddannelsen er noget for dig.

Målgruppe:  Psykologer, psykoterapeuter, psykologi-og psykoterapeutstuderende, samt professionelle omsorgspersoner, der arbejder med par, familier og enkelte eller med samspillet mellem krop og psyke.

Undervisningsformen: Workshoppen består af korte oplæg, øvelser og meditationer. Vi vil i løbet af workshoppen lave en live-demonstration af en IFS session med en af underviserne som IFS terapeut og en frivillig deltager fra gruppen som klient.

Varighed og tidspunkt: Den 23 og 24. juni 2022. Kl. 10 – 17.00 begge dage.

Sted: FO byen, Frederiksgade 79, Store sal, 8000 Aarhus C. Der er mulighed for at købe mad på stedet eller på en af de omkringliggende caféer.

Undervisere: 

  • Peter Legård Nielsen, Autoriseret Advanced Rolfer og Certificeret IFS Practitioner 
  • Signe Steenberger, Autoriseret psykolog, supervisor og IFS Terapeut. 

Pris: 4000 kr. plus moms, incl. kaffe, the og snacks.

Tilmelding: Skriv en mail til mail@familiepsykologerne.info at du ønsker at tilmelde dig og du vil få fremsendt en faktura.

Hvis du vil orientere dig mere omkring IFS kan du søge på følgende sider.

Følg IFS Danmark: På Hjemmesiden; www.ifs-danmark.dk,  kan du tilmelde dig nyhedsbrev.

Følg også Facebook-siden: https://www.facebook.com/groups/943827296365791.

Online ressourcer om IFS: Du finder gratis artikler, videoer og podcasts på IFS Instituttes hjemmeside her: https://ifs-institute.com/resources/articles.